Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΑΕ Καρίτσας-Καμπανιακός 0-0 Κανείς δεν (Χ)άρηκε!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στην Καρίτσα, ανάμεσα στην τοπική ΑΕΚ και τον Καμπανιακό, αφήνοντας και τους δυο αντιπάλους στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και μακριά απο την γραμμή της σωτηρίας. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι επιδίωξαν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, είχαν τις καλές τους στιγμές, τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ κι έτσι μοιραία έμειναν στο στείρο 0-0.

Έτσι το τέλος του πρώτου γύρου, βρίσκει την ομάδα της Πιερίας να βρίσκεται 10 βαθμούς μακριά απο τον στόχο της παραμονής, ενώ για την ομάδα της Χαλάστρας τα πράγματα είναι σίγουρα ακόμη πιο δύσκολα.

Στο 25΄η Καρίτσα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, όταν ο Κωστόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή του Μπόικου ξεπερνώντας όποιον βγήκε μπροστά του αλλά το τελείωμα του απο το ύψος της μικρής περιοχής δεν ήταν ανάλογο με την πολύ καλή του προσπάθεια και η μπάλα πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Καμπανιακού να φτάσει κοντά στο γκολ αλλά ο Μπουτογιάννης θα σώσει την ομάδα του διώχνοντας επάνω στη γραμμή το πλασέ του Χατζηβασιλειάδη.

Στο 67΄το σουτ του Κυρτέγου θα αποκρουστεί σε κόρνερ τελευταία στιγμή απο τον Πανούση και μετά την εκτέλεση του κόρνερ θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Μπουτογιάννη αρχικά να σταματάει στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια νέο σουτ του Μαυρίδη απο καλή θέση και πλάγια, να καταλήγει άουτ.

Στο 73΄η σπουδαιότερη ίσως ευκαιρία για την ομάδα της Πιερίας, με τον Μπέη να σεντράρει, τον Μαυρίδη να περνάει τη μπάλα με το κεφάλι στην πλάτη του και τον διερχόμενο Κυπαρίσση να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα σε κενή εστία στα δίχτυα.

Στο 80΄ο Βασιλειάδης θα κάνει την απόκρουση του αγώνα κρατώντας τον βαθμό για την ομάδα του, όταν θα φύγει απο αριστερά ο Μπάλιος, θα μπεί μέσα στην περιοχή της Καρίτσας και θα σουτάρει δυνατά για να σώσει ο έμπειρος γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Στο 85΄ο διαιτητής της αναμέτρησης θα αποβάλει απο τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας Μιχάλη Ζιώγα για διαμαρτυρία.

Διαιτητής ήταν ο Κατεριάδης με βοηθούς τους Μίλτση και Αρέστη.

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Τασίδης, Μπουτογιάννης, Τσιώμης, Νταντίνης, Μαυρίδης, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης, Κωστόπουλος (85′ Τροΐρης).

Καμπανιακός (Γιώργος Ταλιχμανίδης): Μπόικος, Λατινόπουλος (50′ Χουζούρης), Αλμπάνης, Πανούσης, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης (70′ Καραλιόλιος), Παγωνίδης (86′ Καρασαββίδης), Μπάλιος, Ρακαβίνας, Παπάζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου